Linkkiverkostojen houkutus – vieläkö ostat linkkejä?

Ostatko linkkejä vanhan koulun SEO-konsulteilta? Strategia saattaa toimia, mutta sisältää suuria riskejä.

Tällä vuosikymmenellä moni asia on muuttunut hakukoneoptimoinnissa. Yksi asia pitää kuitenkin paikkansa vuodesta toiseen: sivustolle kohdistuvat linkit parantavat sivuston näkyvyyttä.
Lue loppuun

Mitä tekninen hakukoneoptimointi on?

Tekninen hakukoneoptimointi on keskeisen tärkeä osa suuren sivuston hakukoneoptimointia.

Pienen yrityksen WordPress-asennuksen kohdalla tekninen hakukoneoptimointi on pieni projekti, mutta suuren verkkokaupan SEO:ssa tekniikan virittäminen täyteen iskuun on usein kaikkein vaikuttavin osa SEO-projektia.

Lue loppuun

Hakusanatutkimus paljastaa avainsanat SEO-menestykseen!

Sanakirja

 

Hakusanatutkimuksen tarkoitus on löytää mahdollisimman paljon mahdollisimman hyviä hakusanoja. Vasta sen jälkeen, kun olet löytänyt sivustosi ja yleisösi kannalta relevantteja hakusanoja, olet valmis etenemään SEO-projektin seuraaviin vaiheisiin. Lue loppuun

7 vinkkiä kuvien hakukoneoptimointiin – valloita Googlen kuvahaku

Kaksi tyttöä

Kuvateksti, alt-attribuutti ja tiedostonimi parantavat kuvan löydettävyyttä. Lisäksi kuvateksti luetaan neljä kertaa  todennäköisemmin kuin sivun muu teksti!

Kuvien hakukoneoptimointi on tärkeää jokaiselle verkkokaupalle. Erityisen tärkeä kuvahaku on esimerkiksi vaatekaupoille, joiden tuotekuvat halutaan nostaa myös kuvahakuun. Tämän artikkelin luettuasi tiedät, kuinka saat kuvat näkymään Googlen kuvahaussa!

Lue loppuun

Unohda big data – aloita small datasta!

Big data on löytänyt tiensä talouslehtien lisäksi yleisönosastokirjoituksiin ja kahvipöytäkeskusteluihin. Sen vuoksi monissa yrityksissä pohditaan, tarvitaanko big dataa päätöksenteon tai markkinoinnin työkaluksi.
Lue loppuun